Nàstic 2 – 1 Real Oviedo

Un gol d'Albentosa en l'última acció del partit ha donat la victòria al Nou Estadi a un Nàstic que s'havia avançat al marcador gràcies a Luis Suárez, però havia vist com el Real Oviedo li empatava a la segona part.

Un gol d’Albentosa en l’última acció del partit ha donat la victòria al Nou Estadi  a un Nàstic que s’havia avançat al marcador gràcies a Luis Suárez, però havia vist com el Real Oviedo li empatava a la segona part. Amb aquests tres punts l’equip d’Enrique Martín se situa amb nou a la classificació abans de jugar divendres vinent a Albacete.

El partit ha començat sense dominador clar del joc, però amb els dos equips amb voluntat de buscar la porteria rival. Després d’alguna aproximació sense rematada clara d’uns i altres, ha arribat el primer gol en el minut 20. Una bona acció de Javi Márquez ha acabat amb una centrada que ha rematat Luis Suárez per a fer pujar l’1 a 0 al marcador. L”equip d’Enrique Martín ha aplicat intensitat al joc per intentar ampliar el marcador però amb aquest resultat s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un remat al pal de Luis Suárez però ha estat el conjunt asturià qui en el minut 64 ha aconseguit l’empat gràcies a una pilota morta a l’àrea petita que ha aprofitat Yoel Bárcenas. Posteriorment Manu del Moral i Manu Barreiro han tingut ocasions per fer el 2 a 1, però no ha estat Raúl Albentosa fins el minut 92 qui ha donat finalment la victòria als grana.

El Nàstic jugarà el pròxim partit divendres a partir de les 21 hores al Carlos Belmonte contra l’Albacete Balompié, que servirà per obrir la jornada 12 de LaLiga 1|2|3.

Nàstic: I.A. Becerra, Javi Márquez, Tete (J. Jiménez, 64′), R. Albentosa, M. Barreiro, Cadamuro, Sebas Coris, D. Rocha, Luis Suárez (Manu, 59′), Josua N.,  R. Brugué (Omar, 72′).
Real Oviedo: A. Herrero, Johannesson (Ibra, 55′), Forlín, R. Folch, Saúl Berjón, Y. Bárcenas, Bolaño, Tejera, Joselu (Borja S., 82′), Mossa (Javi Muñoz, 55′), Javi Hernández.

1-0,  Luis Suárez (2o?); 1-1, Y. Bárcenas (64′); 2-1, R. Albentosa (90+2′).

Aitor Gorostegui Fernández Ortega (col·legi basc).

Grogues a Javi Márquez (25?), Sebas Coris (63′?), Y. Bárcenas (72?), M. Barreiro (74?), Ibra (74?), R. Folch (75′), Bolaño (80′) i R. Albentosa (87′).
Vermella a Folch per doble groga (80?).

Camp
Nou Estadi. 4.631 espectadors. Partit corresponent a la jornada 11 de LaLiga 1|2|3.